Jun 23, 2015

Работилница "Богат Сръчко"


Здравейте скъпи приятели,

Имам удоволствието да поканя вас и вашите деца, племенници, внуци, братовчеди и изобщо всички деца, които познавате, тази неделя (28/06/2015) от 12:00ч. в градината на кафе-аперитив „212“, гр. София, където ще се проведе детската работилничка на „Богат Сръчко“. Една от задачите ни ще е да си направим море от хартия, в което ще пуснем да плуват най-различни морски обитатели. След това ще си направим по едно цвете от салфетки, което да подарим някого, когото обичаме или просто да украсим домовете си :)
Материалите ще ни бъдат любезно предоставени от нашия домакин, а от вас се очаква да донесете доброто си настроение и да се забавлявате :)

За участие на малките „работници“, ще помоля да ми пишете на e-mail: bogatsrachko@abv.bg, за да можем да осигурим достатъчно материали.


Благодаря на всички, които ще се включат и ще творят заедно с мен :)

За записвания може и ТУК
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ето и резултатите на малки и големи работници :)





























2 comments:

  1. на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

    ReplyDelete
  2. I write from abroad

    And I think need : peace on Earth and good among people

    ReplyDelete